KOEN&CO kenmerkt zich door een pragmatische en onderzoekende aanpak.

R&D+C METHODE

Met onze unieke R&D+C methode ontwikkelen wij doelgericht, duurzame commerciële producten.

Ervaar zelf hoe onze integrale ontwerpmethode bijdraagt aan het realiseren van passende productoplossingen. R&D+C omvat RESEARCH, DEVELOPMENT en CREATE. In meerdere cycli doorlopen wij, samen met alle betrokken, de stappen die nodig zijn om over te gaan tot productie.

Research

Wij zijn van mening dat gedegen onderzoek bijdraagt aan een beter ontwerp.

De focus ligt in deze fase op: Onderzoek bij de (toekomstige) gebruikers, Technische haalbaarheid en Financiële haalbaarheid. Kennis van de markt vergroot de kans op een succesvolle productimplementatie.

De verzamelde informatie vormt de basis voor het vormgeving, de gewenste kwaliteit in relatie tot de betaalbaarheid van het te ontwikkelen product.

Develop

Onze commerciële en duurzame productoplossingen ontstaan doordat wij productvormgeving en productietechniek met elkaar combineren.

Bij het schetsen van producten houden we al rekening met de randvoorwaarden van productietechnieken alsmede het toekomstige gebruik. We werken in teamverband met specialisten en toetsen in een vroeg stadium de haalbaarheid van het productidee. Ook bestaande producten kunnen we commercieel interessanter maken door deze te herontwerpen.

Create

Zo snel mogelijk een werkend model op tafel!

Iets fysieks in handen geeft waardevolle inzichten hoe het uiteindelijke product moet aanvoelen, werken, en geproduceerd kan worden. Hiervoor zetten we o.a. 3D printtechnieken in.

De effectiviteit van alle stappen die gezet moeten worden, voor we over kunnen gaan tot de uiteindelijke productie, is hierdoor vele malen groter. Op deze manier ontwikkelen we een beter product in een kortere ‘time to market’.