Ing. Koen Koevoets MA

Ing. Koen Koevoets MA

Senior Design Engineer

KOEN&Co-creators

Een kleine kernorganisatie met daaromheen een netwerk van specialisten (Co-creators) die naar behoefte worden ingezet.

Eén aanspreekpunt, korte communicatielijnen en toch een grote flexibiliteit in capaciteit in inzetbare expertises.

Al meer dan negentien jaar helpt KOEN&CO ondernemers in het MKB met het vernieuwen van producten om daarmee competitief te zijn in de markt. Onze diensten zijn erop gericht dat klanten hun producten, techniek of diensten makkelijker kunnen verkopen. KOEN&CO is een onafhankelijke partij met de juiste expertise om producten te ontwikkelen, die in kleine tot middelgrote series vervaardigd worden. Wij ondersteunen van idee tot en met productie, of bij een gedeelte van dit traject en delen onze ervaringen, hetgeen helpt de risico’s, die horen bij het innovatietraject, te verminderen.

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures, maar je bent altijd welkom contact op te nemen. Stuur je sollicitatiebrief, een Curriculum Vitae en (een link naar) je portfolio naar ons toe en we nemen contact met je op als we jouw expertise kunnen koppelen aan een ontwerpvraagstuk.

Stage

Koen & Co heeft meerdere keren per jaar één stageplaats voor een HBO student Industrieel Product Ontwerpen. We hebben een stageplaats beschikbaar voor iemand die geïnteresseerd is in de industriële kant van het ontwerpen. Ben je gemotiveerd, een ‘team player’ maar ook zelfstandig? Kan je goed communiceren in woord en schets? Heb je 3D inzicht en je technische kennis paraat? Goede beheersing van de Engelse taal is een pre en het leuk vinden om met 3DCAD te werken is een must! Tijdens deze stage is het de bedoeling dat je minimaal vijf maanden 40 uur per week ons team versterkt met de dagelijkse werkzaamheden in de studio. Daarnaast krijg je alle ruimte voor zelfontplooiing. Als je interesse hebt, stuur dan een sollicitatiebrief, een Curriculum Vitae en (een link naar) je portfolio naar ons toe. Een persoonlijke motivatie wordt zeer op prijs gesteld. Op dit moment hebben we geen stageplek beschikbaar.